Centordle

En riktig brain teaser väntar alla som gillar att spela ordspel. Hitta 100 hemliga ord och få maximalt antal poäng i Centordle. Acceptera utmaningen och visa din kvickhet, medvetenhet och intelligens.

✅ Hur man spelar

100 ord är krypterade på spelplanen, som var och en består av 5 bokstäver. Gissa att de alla använder inte mer än 108 försök. För att spela räcker det att skriva ett ord med hjälp av tangentbordet eller layouten på skärmen.

Bokstäverna i ordet kommer omedelbart att ändra färg. Gröna rutor indikerar att inte bara bokstaven gissades, utan också dess placering i ordet. Du ser elementen målade i brunt - tänk hur du kan flytta bokstaven för att gissa ordet. Bokstäverna färgas på en gång i alla hundra rutor, vilket gör att du kan gissa alla ord på en gång utan att slösa bort rörelser.

I den allmänna layouten indikeras varje bokstav också med en liten färgad pixel, beroende på vilken plats den upptar i ett visst ord.

Antalet gissade bokstäver motsvarar antalet cirklar under det gissade ordet. Välj alternativ och skriv ut. Framsteg kan spåras på räknaren: antal ord och tillgängliga försök.

Använd alla tillgängliga tips och sätt ditt ordpusselrekord i hjärnsläppet Centordle.

© 2022-2023 Made with ♥️ ORDLIG.NET. Terms of Use. Privacy Policy. DMCA.