Absurdle

Absurdle har redan förberett utmaningen. Du måste tänka för att gissa det hemliga ordet. Spelet kännetecknas av intrikata regler och ett obegränsat antal försök att hitta gissningen. Välj ett läge och börja spela.

✅ Hur man spelar

Börja med instruktionerna. Du måste gissa ett ord på 5 bokstäver. För att göra detta räcker det att ange en bokstav i varje cell, med hjälp av layouten under spelfältet. Det speciella med spelet är att den artificiella intelligensen kommer att försöka överlista spelaren till slutet. Ordet som krävs kan ändras. I varje försök väljer du ett ord med så många olika bokstäver som möjligt. Detta kommer att begränsa de möjliga alternativen. En grön bokstav indikerar att försöket var korrekt. Den orange färgen indikerar att du måste tänka på bokstavens placering i det förbryllade ordet. Det finns flera lägen som låter dig diversifiera spelet:

• svårt - du måste använda tips från tidigare försök;

• tidsläge – du har inte mer än 1 minut på dig att tänka på varje ord;

• utmana – få ett ord och matcha kedjan till det. Upptäck nya lägen, förbättra dina färdigheter och visa din nivå i tävlingar med vänner. Absurdle är ett fantastiskt intellektuellt spel för avkoppling, hjärnträning och avslappning.

© 2022-2023 Made with ♥️ ORDLIG.NET. Terms of Use. Privacy Policy. DMCA.